Taiwan (Formosa)

Taiwan dnes produkuje velmi kvalitní čaje svébytného charakteru. Často se jedná o svěží vysokohorské čaje 'gao shan cha' z centrálního horského pásu, zpravidla pevně rolované, jen lehce oxidované a mírně až středně pečené. Nebylo tomu ale vždy, až do doby vlády dynastie Qing se na Taiwanu vyráběl čaj spíše nevalné kvality. Ke změně došlo kolem roku 1865 kdy bylo z Číny dovezeno několik variet čajovníku spolu s metodami výroby oolongů z Fu-ťienu. Následoval postupný vývoj vlastních technik zpracování a šlechtění nových odrůd... [číst dál]


Gui Hua

čerstvá sklizeň

Gao Shan Superior

čerstvá sklizeň

A Li Shan Ruan Zhi

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství
doporučujeme

Dung Ding Supergrade

na cestě
čerstvá sklizeň

Jin Xuan Nai Xiang

na cestě
čerstvá sklizeň

GABA Oolong

na cestě
čerstvá sklizeň

Si Ji Chun

vyprodáno