Zelené čaje

Svěží, čerstvý a povzbuzující - čerstvost je zásadní kvalitativní charakteristika zeleného čaje, poznáme ji podle svěží, čerstvé vůně a barvy listu. Vyrábí se v průběhu celého roku, ty nejlepší ale pochází z jarních a předjarních sklizní kdy raší první nejjemnější lístky. Zelené čaje jsou velmi rozmanité, produkují se z velkého množství kultivarů různorodými postupy ve všech čínských provincích které produkují čaj a najdeme mezi nimi mnoho proslavených čajů. U zeleného čaje neprobíhá prakticky žádná oxidace. Natrhané lístky je pro její zastavení třeba co nejrychleji zahřát, což se tradičně provádí v malých dávkách ručně na kovových pánvích případně vodní párou... [číst dál]


Lu Xue Ya

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Yunnan Zao Chun 2021

čerstvá sklizeň

Gou Qing

šetrné zemědělství

Mei Ren Lu

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství
doporučujeme

Lung Ching Shi Feng

šetrné zemědělství

Lung Ching Xi Hu Superior

šetrné zemědělství

Lung Ching Xi Hu

šetrné zemědělství

Meng Ding Mao Feng

šetrné zemědělství

Yunnan Cui Ming

šetrné zemědělství

Fuding Matcha

šetrné zemědělství

Meng Ding Si Bei Xiang

na cestě
čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Song Luo

na cestě
čerstvá sklizeň

An Ji Bai Cha

na cestě
čerstvá sklizeň

Huang Shan Mao Feng Ye Sheng

na cestě
čerstvá sklizeň

Song Luo Ji Pin

čerstvá sklizeň
vyprodáno

Tai Ping Hou Kui

čerstvá sklizeň
vyprodáno

Pi Lo Chun Ji Pin

čerstvá sklizeň
vyprodáno

Lu Bao Shi

čerstvá sklizeň
vyprodáno
šetrné zemědělství