Zelené

Svěží, čerstvý a povzbuzující - čerstvost je zásadní kvalitativní charakteristika zeleného čaje, poznáme ji podle svěží, čerstvé vůně a barvy listu. Vyrábí se v průběhu celého roku, ty nejlepší ale pochází z jarních a předjarních sklizní kdy raší první nejjemnější lístky. Zelené čaje jsou velmi rozmanité, produkují se z velkého množství kultivarů různorodými postupy ve všech čínských provincích které produkují čaj a najdeme mezi nimi mnoho proslavených čajů. U zeleného čaje neprobíhá prakticky žádná oxidace. Natrhané lístky je pro její zastavení třeba co nejrychleji zahřát, což se tradičně provádí v malých dávkách ručně na kovových pánvích případně vodní párou... [číst dál]


Lung Ching Shi Feng

čerstvá sklizeň

Lung Ching Xi Hu Superior

čerstvá sklizeň

Lung Ching Xi Hu

čerstvá sklizeň

Meng Ding Mao Feng

čerstvá sklizeň

Green Monkey

čerstvá sklizeň

Song Luo Ji Pin

čerstvá sklizeň

Pi Lo Chun

čerstvá sklizeň

An Ji Bai Cha

čerstvá sklizeň

Pi Lo Chun Ji Pin

čerstvá sklizeň

Yunnan Zao Chun

čerstvá sklizeň

Meng Ding Yu Ye

čerstvá sklizeň

Lung Ching Da Fo

novinka
čerstvá sklizeň

Lu Bao Shi

čerstvá sklizeň

Gou Qing

čerstvá sklizeň

Mei Ren Lu

čerstvá sklizeň
organic

Meng Ding Si Bei Xiang

čerstvá sklizeň

Chun Mee Special

čerstvá sklizeň

Lu Xue Ya

organic

Song Luo

čerstvá sklizeň

Tai Ping Hou Kui

čerstvá sklizeň