Zelené čaje

Svěží, čerstvý a povzbuzující - čerstvost je zásadní kvalitativní charakteristika zeleného čaje, poznáme ji podle svěží, čerstvé vůně a barvy listu. Vyrábí se v průběhu celého roku, ty nejlepší ale pochází z jarních a předjarních sklizní kdy raší první nejjemnější lístky. Zelené čaje jsou velmi rozmanité, produkují se z velkého množství kultivarů různorodými postupy ve všech čínských provincích které produkují čaj a najdeme mezi nimi mnoho proslavených čajů. U zeleného čaje neprobíhá prakticky žádná oxidace. Natrhané lístky je pro její zastavení třeba co nejrychleji zahřát, což se tradičně provádí v malých dávkách ručně na kovových pánvích případně vodní párou... [číst dál]


An Ji Bai Cha

čerstvá sklizeň

Yunnan Zao Chun 2021

čerstvá sklizeň

Huang Shan Mao Feng Ye Sheng

čerstvá sklizeň
doporučujeme

Gou Qing

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Lung Ching Shi Feng

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Lung Ching Xi Hu Superior

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Lung Ching Xi Hu

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Meng Ding Si Bei Xiang

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Meng Ding Mao Feng

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Lu Xue Ya

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Song Luo Ji Pin

čerstvá sklizeň

Song Luo

čerstvá sklizeň

Tai Ping Hou Kui

čerstvá sklizeň

Yunnan Cui Ming

šetrné zemědělství

Fuding Matcha

šetrné zemědělství

Pi Lo Chun Ji Pin

čerstvá sklizeň

Lu Bao Shi

čerstvá sklizeň
šetrné zemědělství

Chun Mee Special

čerstvá sklizeň

Mei Ren Lu

vyprodáno
šetrné zemědělství